Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se...
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se...
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbyde čirý tuk krásné žluté barvy. Jeho největší výhodou je, že má vyšší bod přepalování než původní máslo. Má slabě nasládlou, jemně oříškovou chuť i vůni.
Používá se na smažení nebo pečení.
Bez lepku.
Země původu: Česká republika
Tabulka nutričních hodnot: 100 g
Energetická hodnota 3 693 kJ/ 882 kcal
Tuky 99 g - z toho nasycené mastné kyseliny 65 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Vláknina 0 g
Sůl 0 g
Složení: 100% máselný tuk.
Upozornění:
Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70 %. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.