Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Wolfberry Ghí máselný tuk 400 ml
93 %
Ghí Wolfberry 400 g
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má...
Ghí Wolfberry 400 g
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má...
Zatím použito jednou, ale je výborný, jako asi budou všechny
Nepřepaluje se, to je vyzkoušeno :-)
Rychle ubývá, což je škoda
Jsem spokojená, hodně vařím a když je potřeba použít na tepelnou úpravu máslo, tak jen používám tohoto typu, už obyč. máslo ne. Musím si ale hlídat, abych měla vždy nějaký v lednici, jak už jsem psala, rychle ubývá.
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má blahodárné účinky na vaše zdraví. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná.
Složení: bezvodý máselný tuk min. 99 %.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 3677 kJ/878,2 kcal; tuky: 99 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g; sacharidy: 0,4 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,01 g.
Skladování: nemusí se uskladňovat v lednici, stačí v temnu a při teplotě 0-20 °C. Případná změna konzistence není na závadu.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Zatím použito jednou, ale je výborný, jako asi budou všechny
Nepřepaluje se, to je vyzkoušeno :-)
Rychle ubývá, což je škoda
Jsem spokojená, hodně vařím a když je potřeba použít na tepelnou úpravu máslo, tak jen používám tohoto typu, už obyč. máslo ne. Musím si ale hlídat, abych měla vždy nějaký v lednici, jak už jsem psala, rychle ubývá.